Sneller én goedkoper je rijbewijs halen?

Zo heb je minder rijlessen nodig en slaag je in 1 keer!
phpnScSucAM

Het verhaal achter VideoRijles.nl

Ik heb tientallen uren rijles gevolgd om mijn autorijbewijs en motorrijbewijs te halen. Sommige lessen heb ik eigenlijk twee keer gevolgd. Ik was vergeten hoe een manoeuvre moest omdat het te lang geleden was. Of de frustraties als inparkeren wéér niet lukt. Waarschijnlijk kent iedereen dit wel…

Tijdens deze lessen dacht ik steeds: ‘Dit moet makkelijker en minder tijdrovend kunnen!’

Vanuit deze frustratie is het idee ontstaan van VideoRijles.nl, een online omgeving waar instructievideo’s worden aangeboden om het halen van het praktijkexamen makkelijker te maken.  De 35+ video’s bevatten alle nodige lessen. Door de video’s goed te bestuderen heb je de autobediening, manoeuvres en verkeerssituaties zo onder de knie.

Mijn hoop is dat ik andere mensen de frustraties kan besparen die ik voelde tijdens mijn rijlessen. Daarom heeft VideoRijles.nl de 30 dagen tevredenheidsgarantie. Het werkt heel simpel: werkt het niet, dan betaal je niet. Het doel van VideoRijles.nl is de slagingskans bij het praktijkexamen te vergroten en ik ben ervan overtuigd dat we dit samen kunnen doen!

Vincent Annema – oprichter VideoRijles.nl

Wat vinden onze klanten?

FB recensie Esmeralda 1
FB recensie Hendrik 1
FB recensie Stephan
FB recentsie Wendy 1

Full HD video's

%

Tevredenheid

Uur per dag beschikbaar

Voordelen van deze training

Voordeel 1: Veel geld besparen

In het videopakket Praktijk staat alles dat je moet weten om het praktijkexamen te halen. Elk onderdeel staat stap voor stap uitgelegd, zodat je alles snel onder de knie hebt. Zo leer je veel sneller dan met rijles alleen! Zo heb je dus minder rijlessen nodig hebt en slaag je in één keer voor praktijkexamen. Door deze training bespaar je makkelijk honderden euro’s!

Bespaar geld

Voordeel 2: Wordt sneller pro in autorijden

 

Wees niet meer bang dat het inparkeren niet lukt. De training heeft een hele sectie gewijd aan inparkeren. Alles staat stap voor stap uitgelegd, dus inparkeren wordt een eitje! De training is opgebouwd uit verschillende segmenten:

Auto Basis: In deze video’s wordt elk aspect van de auto behandeld. Ook zie je wat je vóór en na de rit moet doen;
Autobediening – Koppelen en schakelen, gas geven en remmen. Na het kijken van de video’s beheers jij de auto;
Verkeerssituaties – Wat moet je doen bij verkeerssituaties zoals een complex kruispunt of rotonde?
Bijzondere manoeuvres – Alle manoeuvres worden goed uitgelegd, zoals fileparkeren, stopopdracht en halve draai;
Voorbereiding Praktijkexamen – Wat moet je precies doen op het examen? En wat moet je vooral NIET doen?

In bocht achteruit rijden 2

Voordeel 3: Wees op alles voorbereid

 

Bekijk de video’s en weet precies wat je kan verwachten. Inparkeren? Geen probleem. Halve draai maken? Geen probleem. Praktijkexamen halen? Geen probleem! In de training is een heel segment gewijd om jou voor te bereiden op het praktijkexamen. Zo weet je precies wat je kan verwachten, wat van jou wordt verwacht, maar ook wat je echt NIET moet doen. Zonder stress haal jij je rijbewijs!

IMG 3496bfree

Bekijk op elk device, 24/7

Vanaf elk device heb je toegang tot de training. Dit is erg handig als je voor de rijles nog snel wil zien hoe achteruit inparkeren moet. Of als je van achter je laptop alvast het praktijkexamen wilt voorbereiden. Kijk dus waar en wanneer je maar wilt!

De slagingskans wordt veel hoger

Wees volledig voorbereid op het praktijkexamen. Zo slaag je in één keer voor het praktijkexamen en heb je heel snel je rijbewijs in handen.

 

Je zit nergens aan vast

Bij VideoRijles.nl zit je niet gelijk aan een rijlessen pakket van 50 lessen vast. Ook maakt het totaal niet uit bij welke rijschool je lest. Je bent volledig vrij om te leren hoe jij het wilt, zonder verborgen kosten!

100% Tevredenheidsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de klanten blij maken en waarde bieden. Voldoet het toch niet aan de verwachtingen? Dan kan je binnen 30 dagen na aankoop contact opnemen met VideoRijles.nl en krijg je het volledige bedrag terug. Want waarom zou je voor iets betalen dat niet werkt voor jou?

stempel
[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”1″ include_categories=”32″ sale_badge_color=”#e09900″ _builder_version=”3.17.6″ price_font=”||||||||” price_text_color=”#e02b20″ price_font_size=”39px”][/et_pb_shop]

€347,-

Waar wacht je nog op? Voel je vrij om met VideoRijles.nl heel snel een pro achter het stuur te worden. Je gaat veel minder rijlessen nodig hebben, PLUS hoeft nu natuurlijk maar één keer het praktijkexamen te doen.

FB recentsie Suwinya
Google recensie Kelly
SD recensie Hennij 1
FB recensie Lotte