Het doel van VideoRijles.nl is om zoveel mensen zo snel en goedkoop mogelijk hun rijbewijs te laten halen. Het Videopakket Praktijk helpt om dit doel te behalen en is al erg scherp geprijsd. Om het nóg leuker te maken hebben we een leuke actie bedacht waardoor je het pakket gratis krijgt. Omdat we van onze klanten houden =)

Wat is de actie?

Als je een videopakket aanschaft ontvang je de bevestigingsmail met daarin de vraag of je vrienden wil aanraden. Door jouw doorverwijzing ontvangen zij een kortingscode voor 10% op het Videopakket Praktijk. Wanneer je drie vrienden aanraadt, ontvang je zelf 20% korting op jouw videopakket. Dit kan als cashback, maar je kan ook vrienden aanraden als je nog geen pakket hebt gekocht. Dan ontvang je een code voor 20% korting.

Het wordt nog mooier!

Je mag zoveel mogelijk vrienden doorverwijzen, want als 3 van jouw vrienden ook een pakket kopen, dan is jouw videopakket volledig gratis! Dat lees je goed! Dit kan wederom in de vorm van een cashback. Of als je nog geen pakket hebt gekocht, dan ontvang je een code voor 100% korting! Zo kan je alvast sparen voor je eerste Ferrari.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Je mag vrienden korting geven en je profiteert zelf ook. Dus verwijs je vrienden door en spread the love!