Rijbewijs halen in minder dan 20 rijlessen?

Autorijden oefenen vanuit de luie stoel!
phpnScSucAM

Het verhaal achter VideoRijles.nl

Ik heb tientallen uren rijles gevolgd om mijn autorijbewijs en motorrijbewijs te halen. Sommige lessen heb ik eigenlijk twee keer gevolgd. Ik was vergeten hoe een manoeuvre moest omdat het te lang geleden was. Of de frustraties als inparkeren wéér niet lukt. Waarschijnlijk kent iedereen dit wel…

Tijdens deze lessen dacht ik steeds: ‘Dit moet makkelijker en minder tijdrovend kunnen!’

Vanuit deze frustratie is het idee ontstaan van VideoRijles.nl, een online omgeving waar instructievideo’s worden aangeboden om het halen van het praktijkexamen makkelijker te maken.  

Mijn hoop is dat ik andere mensen de frustraties kan besparen die ik voelde tijdens mijn rijlessen. Daarom heeft VideoRijles.nl de 30 dagen tevredenheidsgarantie. Het werkt heel simpel: werkt het niet, dan betaal je niet.

Het doel van VideoRijles.nl is om cursisten sneller, goedkoper en beter te laten slagen. Ik ben ervan overtuigd dat we dit samen kunnen doen!

Vincent Annema – oprichter VideoRijles.nl

Wat vinden onze klanten?

FB recensie Esmeralda 1
FB recensie Hendrik 1
FB recensie Stephan
FB recentsie Wendy 1

Video's

%

Tevredenheid

Uur per dag beschikbaar

product

Videopakket Praktijk

Dit videopakket bevat ALLES dat jij nodig hebt om het praktijkexamen te halen.

Van de autobediening tot verkeerssituaties, bijzondere manoeuvres tot praktijkexamen voorbereiding. Echt elk aspect van autorijden komt aan bod.

Wil jij leren fileparkeren? In de video wordt het letterlijk stap-voor-stap uitgelegd. Zo kan jij binnen no-time ook inparkeren!

Voordelen van deze training

Voordeel 1: Veel geld besparen

In het videopakket Praktijk staat alles dat je moet weten om het praktijkexamen te halen. Elk onderdeel staat stap voor stap uitgelegd, zodat je alles snel onder de knie hebt. Zo leer je veel sneller dan met rijles alleen!

Zo heb je dus minder rijlessen nodig hebt en slaag je in één keer voor praktijkexamen.

Door deze training bespaar je makkelijk honderden euro’s!

Bespaar geld

Voordeel 2: Wordt sneller pro in autorijden

 Wees niet meer bang dat het inparkeren niet lukt. De training heeft een hele sectie gewijd aan inparkeren. Alles staat stap voor stap uitgelegd, dus inparkeren wordt een eitje! De training is opgebouwd uit verschillende segmenten:

Auto Basis: In deze video’s wordt elk aspect van de auto behandeld. Ook zie je wat je vóór en na de rit moet doen;
Autobediening – Koppelen en schakelen, gas geven en remmen. Na het kijken van de video’s beheers jij de auto;
Verkeerssituaties – Wat moet je doen bij verkeerssituaties zoals een complex kruispunt of rotonde?
Bijzondere manoeuvres – Alle manoeuvres worden goed uitgelegd, zoals fileparkeren, stopopdracht en halve draai;
Voorbereiding Praktijkexamen – Wat moet je precies doen op het examen? En wat moet je vooral NIET doen?

In bocht achteruit rijden 2

Voordeel 3: Wees op alles voorbereid

 Bekijk de video’s en weet precies wat je kan verwachten. Inparkeren? Geen probleem. Halve draai maken? Geen probleem. Praktijkexamen halen? Geen probleem! In de training is een heel segment gewijd om jou voor te bereiden op het praktijkexamen.

Zo weet je precies wat je kan verwachten, wat van jou wordt verwacht, maar ook wat je echt NIET moet doen.

Zonder stress haal jij je rijbewijs!

IMG 3496bfree
rijden zonder stress

BONUS #1: Rijden Zonder Stress

Heb jij een vorm van rijangst of zie zelfs maar een beetje op tegen rijles? Dan is dit pakket voor jou. Dit pakket is voor iedereen die met plezier wil rijden en wil vermijden om 3x praktijkexamen te willen doen.

Het videopakket Rijden Zonder Stress gaat ervoor zorgen dat jij (natuurlijk) zonder stress kan rijden. Misschien ga je rijden zelfs leuk vinden!

Ik leer je wat jij kan doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor rijden, zodat elke rijles goed gaat. Door onderwerpen als focus, voeding, muziek en oefeningen ben jij perfect voorbereid voor elke rijles. Plus, in dit gedeelte onthul ik de geheime wapens tegen rijangst

Een ander segment uit de training is rijvaardigheid, want des te beter jij kan rijden, des te leuker het wordt. In de video’s leer ik jou technieken om de voertuigbeheersing en kijkgedrag te perfectioneren.
Wil jij weten hoe de auto nooit meer gaat afslaan? Ik vertel het je 😉

Mindset is één van de meest waardevolle dingen tijdens rijden, maar ook in het leven. Hoe kan jij jouw gedachten leiden, zodat jij niet te stoppen bent? Een krachtige mindset kan het verschil zijn tussen in 1x slagen en 5 mislukte pogingen…

 

Voordelen van deze training

Voordeel 1: Niet meer met rijangst of stress rijden

 De naam van de training zegt het natuurlijk al, maar het is niet te onderschatten wat dit als effect kan hebben. Door simpelweg met plezier in de auto te stappen in plaats van veel stress maakt een enorm verschil voor jou als bestuurder.

Met plezier rijden zorgt ook dat jij veel sneller je rijbewijs haalt. Doordat jij aandacht volledig bij de rijles ligt gaat elke rijles beter en heb jij minder rijlessen nodig. Want rij je met angst, dan ben je met alles behalve de rijles bezig…

Door rijden zonder stress wordt je een veel betere bestuurder. Iedereen stapt met een gerust hart bij jou in de auto 🙂

 

rijbewijs sneller halen met videorijles

Voordeel 2: Veel geld besparen

Daar is ‘ie nog een keer! Je kan veel geld besparen met deze training. Tuurlijk, je bespaart veel geld op rijlessen en op examens, maar dit is nog maar een fractie van het geld dat je zal besparen. 

Denk maar eens wat gaat gebeuren als je met stress blijft rijden je leven lang… Want autorijden is bijna elke dag vereist. Elke dag naar werk, of om boodschappen te doen. 

Als je nog meer dan 50 jaar moet rijden is het een must om zonder stress te rijden. Zo voorkom je ongelukken, schade en andere vervelende situaties.

Wederom heb je minder rijlessen nodig hebt en slaag je in één keer voor praktijkexamen.

 

Bespaar geld

Voordeel 3: Je haalt het maximale uit elke rijles

 Door de training toe te passen ben jij goed voorbereid en haal jij het meeste uit elke rijles. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en echt door iedereen toe te passen. 

Je zal heel snel verschil merken in de rijlessen! Het rijden gaat beter, jij voelt je beter en alles verloopt veel beter. Alle verbeteringen die jij maakt zorgen voor een enorme sprong voorwaarts

 

samuele errico piccarini MyjVReZ5GLQ unsplash
Flyer mock up

BONUS #2: Checklist voor het rijden

De Checklist voor het rijden is perfect voor de beginnende bestuurder. In één overzicht elke stap die je doet voor het rijden. Om in te stappen, als je in de auto bent, om de auto te starten en om weg te rijden. 

Hoe handig is dat!

 

Bekijk op elk device, 24/7

Vanaf elk device heb je toegang tot de training. Dit is erg handig als je voor de rijles nog snel wil zien op je mobiel hoe achteruit inparkeren moet. Of als je van achter je laptop alvast het praktijkexamen wilt voorbereiden. Kijk dus waar en wanneer je maar wilt!

De slagingskans wordt veel hoger

Wees volledig voorbereid op het praktijkexamen. Zo slaag je in één keer voor het praktijkexamen en heb je heel snel je rijbewijs in handen.

 

Je zit nergens aan vast

Bij VideoRijles.nl zit je niet gelijk aan een rijlessen pakket van 50 lessen vast. Ook maakt het totaal niet uit bij welke rijschool je lest. Je bent volledig vrij om te leren hoe jij het wilt, zonder verborgen kosten!

Samengevat bevat dit pakket:

Videopakket Praktijk – Ter waarde van €347

Rijden Zonder Stress – Ter waarde van €97

Checklist voor het rijden – Ter waarde van €7

Totale waarde: €451

Nu tijdelijk €354 corona-korting!

Normaal is Videopakket Praktijk alleen al €347,- en het Rijden Zonder Stress-pakket is €97.

Vanwege de Corona-crisis wens ik alle cursisten veel goeds toe en geef ik op deze 3 pakketten €354 korting! Nu betaal je voor alle pakketten dus maar 97 euro.

Met deze videopakketten kan je gemakkelijk tot wel €950 besparen op je rijbewijs!

Waar wacht je nog op? Voel je vrij om met VideoRijles.nl heel snel een pro achter het stuur te worden. Je gaat veel minder rijlessen nodig hebben, PLUS hoeft nu natuurlijk maar één keer het praktijkexamen te doen.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de klanten blij maken en waarde bieden. Voldoet het toch niet aan de verwachtingen? Dan kan je binnen 30 dagen na aankoop contact opnemen met VideoRijles.nl en krijg je het volledige bedrag terug. Want waarom zou je voor iets betalen dat niet werkt voor jou?

stempel
FB recentsie Suwinya
Google recensie Kelly
SD recensie Hennij 1
FB recensie Lotte
FAQ - Vaak gestelde vragen
Voor wie is deze training?

Dit pakket is nuttig voor iedereen die bezig is om het autorijbewijs te halen. Je haalt natuurlijk meer waarde als je de tips & technieken uit de trainingen vanaf de eerste rijles kan toepassen. Maar als je al vergevorderd bent met rijlessen dan haal je ook veel uit deze trainingen. 

Heb ik dit nodig naast rijles?

Zeker! Dit pakket zorgt ervoor dat jij het meeste uit elke rijles haalt, dat je voorbereid bent op het praktijkexamen en dat jij zonder stress gaat rijden. Mijn doel is om jou zo goed, snel en goedkoop mogelijk te laten slagen. De rijscholen verdienen meer aan jou als je meer lessen neemt 😉

Wanneer krijg ik toegang na mijn koop?

Direct! Binnen enkele seconden ontvang je de e-mail met de toegangslink. Klik op de link en je hebt toegang tot alle bovenstaande producten.

Hoe zit het met garantie?

VideoRijles.nl biedt standaard 30 dagen tevredenheids-garantie. Ben je niet tevreden met de waarde uit deze pakketten? Dan stuur je binnen 30 dagen na aanschaf een mailtje naar [email protected] en je krijgt het geld binnen 5 werkdagen terug. Zonder gedoe

Dit klinkt fantastisch! Hoe begin ik?

Geweldig! Klik op de knop met ‘Direct toegang’, voltooi de aanschaf en je hebt binnen een paar seconden een e-mail met de toegangslink. Het is echt zo simpel en je krijgt direct toegang tot al deze trainingen en producten!