FAQ

Klik hieronder op het onderwerp waar je meer informatie over wilt. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op via het contactformulier.

Hoe werkt de garantie?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de klanten blij maken en waarde bieden. Voldoet het toch niet aan de verwachtingen? Dan kan je binnen 30 dagen na aankoop contact opnemen met VideoRijles.nl en krijg je het volledige bedrag terug. Want waarom zou je voor iets betalen dat niet werkt voor jou?

Voorwaarden:

  • De 30 dagen gaan in op de dag van de aankoop door de klant.
  • Alleen het aankoopbedrag wordt teruggestort, rekening houdend met eventuele kortingen of aanbiedingen.
  • Alleen als de klant al heeft betaald wordt het bedrag teruggestort. Indien de klant gebruik maakt van een regeling om later te betalen, dan wordt het openstaande bedrag geannuleerd.
Ik wil het videopakket aanschaffen. En nu?

Allereerst bedankt voor het aanschaffen! Het proces is vrij gemakkelijk. Je maakt een account aan met alle benodigde informatie. Dit account koppel je aan een emailadres. Wanneer het account is geactiveerd, is het mogelijk om een pakket te selecteren. Vervolgens kan je de betalingsmethode kiezen, direct betalen is mogelijk via IDeal en Paypal, maar je hebt ook de mogelijkheid om later te betalen. Als je dit scherm doorlopen hebt, dan krijg je de bevestiging toegestuurd. Ga naar het kopje “Video’s” en daar zijn alle video’s te bekijken uit het pakket dat je zojuist hebt aangeschaft! Veel kijkplezier!

Hoe lang is een videopakket geldig na aanschaf?

Je koopt een pakket dat oneindig beschikbaar voor jou blijft, tenzij je zelf kiest om het pakket of account op te zeggen.