FAQ – Veelgestelde vragen

FAQ
Klik hieronder op het onderwerp waar je meer informatie over wilt. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op via het contactformulier.
Ik heb een pakket gekocht. Hoe kan ik de video's zien?

Heb jij een pakket gekocht na mei 2020? Dan kan je via http://videorijles.thehuddle.nl inloggen. Klik op ‘cursussen’ of ‘Home’ om de video’s te zien.

Heb je een pakket gekocht vóór mei 2020? Stuur even een bericht naar [email protected] om een gratis upgrade te ontvangen naar de nieuwe leeromgeving.

Hoe werkt de garantie?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de klanten blij maken en waarde bieden. Voldoet het toch niet aan de verwachtingen? Dan kan je binnen 30 dagen na aankoop contact opnemen met VideoRijles.nl en krijg je het volledige bedrag terug. Want waarom zou je voor iets betalen dat niet werkt voor jou?

Voorwaarden:

  • De 30 dagen gaan in op de dag van de aankoop door de klant.
  • Alleen het aankoopbedrag wordt teruggestort, rekening houdend met eventuele kortingen of aanbiedingen.
  • Alleen als de klant al heeft betaald wordt het bedrag teruggestort. Indien de klant gebruik maakt van een regeling om later te betalen, dan wordt het openstaande bedrag geannuleerd.
Ik wil een videopakket aanschaffen. En nu?

Allereerst bedankt voor het aanschaffen! Het proces is vrij gemakkelijk.

Ga naar shop, klik op een product zoals VideoRijles.nl Premium en klik op de knop met ‘direct toegang’. 

Nu kom je op de afrekenpagina. Vul jouw gegevens in, kies de betaalmethode en reken af. 

Als je dit scherm doorlopen hebt, dan krijg je de bevestiging toegestuurd met de inloggegevens. Je kan ook in het menu klikken op het kopje “inloggen” en dan kom je ook in de leeromgeving. Veel kijkplezier!

Hoe lang is een videopakket geldig na aanschaf?

Je koopt een pakket dat oneindig beschikbaar voor jou blijft, tenzij je zelf kiest om het pakket of account op te zeggen.

Van welke betaalmethoden kan ik gebruik maken?

Bij VideoRijles.nl kan je betalen op de volgende manieren: 
iDeal, Creditcard, Paypal en Apple Pay.