Het kiezen van de juiste rijschool is een belangrijke stap in het behalen van je rijbewijs. Het is niet alleen belangrijk om te leren rijden, maar het kiezen van de verkeerde rijschool kan je duur komen te staan…

In dit artikel leggen we alles uit over de beste rijscholen van Den Haag. Check ook de video hoe je de beste rijschool van jouw regio kan vinden.

Hoe worden de beste rijscholen van Den Haag gekozen?

Een goede rijschool moet natuurlijk goede resultaten halen. Vandaar dat we de beste rijscholen van Den Haag natuurlijk op basis van behaalde resultaten hebben gekozen. Dat doen we op basis van slagingspercentage. 

Als we dan praten over slagingspercentages, wat denk je dat het landelijk gemiddelde is van alle cursisten die in één keer en zelfs met een herexamen het praktijkexamen halen? Wat denk je, 80% of 60%? Het ligt zelfs veel lager! Het landelijk gemiddelde is 48,6! Dat is minder dan de helft… Reden genoeg om te zorgen dat je een rijschool uitzoekt die jou hierbij kan helpen.

Met de tool CBR rijschoolzoeker kunnen we precies zien per regio welke slagingspercentages de rijscholen hebben behaald in de afgelopen periode. 

We hebben de volgende instellingen gebruikt om de lijst van de beste rijscholen van Den Haag samen te stellen:

  • Plaats is Den Haag +10 kilometer
  • Lesvoertuig is auto;
  • Klik op sorteren, selecteer ‘ Slagingspercentage hoog – laag”, zodat de rijscholen met hoogste slagingspercentages bovenaan staan;
  • Filter op minimaal 25 afgelegde examens in de afgelopen periode (dan weet je dat ze constante kwaliteit kunnen leveren).

Dan krijg je deze lijst van de beste rijscholen!

beste rijscholen Den Haag, beste rijscholen  van Den Haag, beste rijschool van den haag

1. All -4-U Rijopleidingen 

Locatie: Wateringen

Gemiddeld slagingspercentage: 84%

Aantal afgenomen examens: 32

Over All -4-U Rijopleidingen:

Rijschool All-in-One heeft vanaf het begin al vele leerlingen geholpen bij het succesvol behalen van het rijbewijs. Wij beschikken over uitstekende rijinstructeurs die je klaarstomen voor het behalen van het felbegeerde papiertje. Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met rijlessen. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een gerenommeerde rijschool. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen: Je rijbewijs B halen kan bij ons altijd op een manier die bij jou past. Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen.

2. 4-Sure 

Locatie: Nootdorp

Gemiddeld Slagingspercentage: 82%

Aantal afgenomen examens: 152

Over 4-Sure: 

Al sinds 2007 een slagingspercentage dat fors hoger ligt dan het gemiddelde bij CBR Rijswijk. En daar zijn we trots op! Ons belangrijkste middel is een goede auto die goed onderhouden is. Deze auto’s bezitten alles wat u nodig heeft om ontspannen auto te leren rijden en af te rijden. Om de slagingskans te verhogen bied 4-Sure rijlessen in de avond zonder extra te betalen en betaalbare lessen van €64,50 per uur. De kwaliteit zit hem namelijk niet in het bedrag dat wordt betaald maar in de bezieling van de instructeur die de kennis en vaardigheden toepast om een goede les te verzorgen.

3. Autorijschool Ahmad 

Locatie: Den Haag

Gemiddeld Slagingspercentage: 82%

Aantal afgenomen examens: 34

Over Autorijschool Ahmad:

Helaas is er geen tekst beschikbaar over Autorijschool Ahmad.

4. Autorijschool RijCalm 

Locatie: Naaldwijk

Gemiddeld Slagingspercentage: 80%

Aantal afgenomen examens: 30

Autorijschool RijCalm: 

Bij RijCalm zit je goed. Je hebt je vaste instructeur. Zo leren we elkaar beter kennen en zullen de rijlessen ook ontspannen verlopen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en je de rijlessen met plezier ervaart.

Met het volgen van rijlessen bij RijCalm zorgen we ervoor dat je klaargestoomd wordt voor het examen, zodat je je straks zelfverzekerd, zelfstandig en veilig in het verkeer kunt begeven. Stap voor stap begeleiden we je in jouw eigen tempo door de lessen heen. Bij aanvang ontvang je het RIS Praktijkboek.  Dit is een praktijk- lesboek waarin we tevens de gemaakte vorderingen bijhouden.

Zo krijg je goed inzicht in wat goed gaat en waar we nog op moeten oefenen. Hoe snel je gaat, dat bepaal je zelf. Zorg voor een goede motivatie en wees bij voorkeur in bezit van het theoriecertificaat. Je zal zien dat je hierdoor met minder lessen afkunt en jouw einddoel, het behalen van je rijbewijs, snel in zicht komt!

mockup premium

Tot €950 besparen op je rijbewijs?

Met VideoRijles.nl Premium ben jij voorbereid op het praktijkexamen
en haal jij het maximale uit ELKE rijles.

5. Storm opleidingen 

Locatie: ’s Gravenzande

Gemiddeld Slagingspercentage: 80%

Aantal afgenomen examens: 30

Over Storm opleidingen: 

“Bij Storm opleidingen kun je rekenen op een kwalitatieve, leerzame en gestructureerde opleiding. Vergeet daarbij niet de nodige gezelligheid en humor en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde rijopleiding.

6. Autorijschool “De Gouden Raaf “

Locatie: Den Haag

Gemiddeld Slagingspercentage: 80%

Aantal afgenomen examens: 25

Over Autorijschool “De Gouden Raaf “: 

Omdat het steeds drukker en drukker wordt op de Nederlandse wegen, is een goed opgeleide (toekomstige) bestuurder een pre geworden om deel te kunnen nemen in het verkeer.

Daarom is het noodzakelijk een rijopleiding, stap voor stap, van een ervaren en rijksgecertifeerde instructeur te volgen.
Autorijschool de Gouden Raaf kan jou hierbij helpen, door in stappen je rijopleiding te volgen, om succesvol en zelfstandig in het verkeer deel te nemen.

7. Radder Verkeersschool 

Locatie: De Lier

Gemiddeld Slagingspercentage: 79%

Aantal afgenomen examens: 38

Over Radder Verkeersschool: 

“Of het nu gaat om het B-Rijbewijs (auto) of het BE-Rijbewijs (aanhanger), het blijft een kostbare aangelegenheid. Bij de keus voor welke verkeersschool/rijschool er gekozen wordt zullen de tarieven meestal op de eerste plaats komen. Toch is het van groot belang dat er ook gekeken wordt naar de wijze van het lesgeven. Sluiten de persoonlijke behoeftes aan bij de manier van hoe er les gegeven wordt. Professionaliteit, vakbekwaamheid en een persoonlijke service is van essentieel belang. Natuurlijk komen er ook zaken om de hoek kijken zoals het type voertuig waarmee gereden wordt tijdens de lessen.”

8. Rijschool Gooding 

Locatie: Den Haag

Gemiddeld Slagingspercentage: 78%

Aantal afgenomen examens: 36

Over Rijschool Gooding: 

“Waarin ik mijzelf wil onderscheiden als Rijschool en instructeur is door mijn leerlingen op een professionele geduldige werkwijze, inzicht en zelfvertrouwen te geven in het autorijden. Door mijn kennis, ervaring en enthousiasme heerst er een ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de les. Mijn missie is jou te helpen jouw doel te bereiken. Niets is onmogelijk.”

9. Verkeersschool EcoRider 

Locatie: Leidschendam

Gemiddeld Slagingspercentage: 77%

Aantal afgenomen examens: 75

Over Verkeersschool EcoRider:

Wij geven rijles in omgeving Leidschedam, Voorburg, Rijswijk, Den Haag en Leidschenveen.
Een proefles is geheel vrijblijvend. Samen met de instructeur kijken we hoe we je rijopleiding gaan opzetten en welk pakket het beste bij je past.

10. Verkeerschool Jan 

Locatie: Pijnacker

Gemiddeld Slagingspercentage: 72%

Aantal afgenomen examens: 58

Over Verkeerschool Jan: 

“Je bent je aan het oriënteren om je rijbewijs B te gaan halen.
Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!
Verkeersschool Jan is al sinds 1991 een begrip in Pijnacker / Nootdorp / Delfgauw.
Wij zijn een kleine rijschool met een heel persoonlijke benadering.”

Wil je sneller het rijbewijs halen? Check de andere video’s van dit Youtube kanaal, onze blogs en volg ons op social media. Tot de volgende blog! 

Sneller slagen

Sneller slagen!

Download gratis dit ebook met 9 praktische tips. Maak niet dezelfde fouten als andere cursisten en haal je rijbewijs veel sneller. Met deze tips wordt je binnen no-time een pro achter het stuur!