Wil jij het maximale uit elke rijles halen en leren van elke fout die je hebt gemaakt? Dan moet je dit doen bij elke rijles! 

Leuk dat je kijkt en de blog leest, ik ben Vincent van VideoRijles.nl en in deze video & blog laat ik een essentiële tip zien die jou gaat helpen om sprongen vooruit te maken met rijles. Laten er niet meer omheen draaien.  

Sneller slagen

Sneller slagen!

Download gratis dit ebook met 9 praktische tips. Maak niet dezelfde fouten als andere cursisten en haal je rijbewijs veel sneller. Met deze tips wordt je binnen no-time een pro achter het stuur!

Evaluatie via Google Maps

Evaluatie met Google Maps. Hoe handig is het als je de route van elke rijles na kan gaan en kan evalueren hoe jij hebt gehandeld? Super handig natuurlijk, want zo kan je leren van alles dat je goed en fout hebt gedaan. Tijdens de rijles had je misschien geen tijd of had je de aandacht meer bij de toeterende auto’s om je heen.  

Door na elke rijles te evalueren wat verbeterd kan worden, zal je merken dat je binnen de kortste keren met sprongen vooruit gaat. Zeker wanneer je de route nogmaals gaat rijden, dan ben jij helemaal voorbereid op wat gaat komen. Ideaal! 

Maar hoe stel je dit in op je telefoon? Het is vrij simpel. Zorg dat je GPS aan staat. Ga naar GoogleMaps, klik op de 3 streepjes om de zijbalk te openen. Kies mijn tijdlijn. Hier kan je een datum selecteren en de route bekijken.

Track route

Belangrijk is wel dat je eerst de tracking activeert door akkoord te gaan met de voorwaarden. Anders is de tijdlijn helemaal leeg. Als je het wel geaccepteerd hebt, ziet de tijdlijn er zo uit. Je kan dus met google streetview precies zien waar jij bent geweest.  

Dit was een korte video maar wel met een hele waardevolle tip. Hopelijk vond je het waardevol. Wil jij de 33 beste tips voor het praktijkexamen? Of wil je mijn gratis ebook ‘Sneller slagen – 9 tips om direct te besparen op het rijbewijs’. Abonneer op ons YouTube-kanaal en graag tot de volgende blog & video! 

mockup premium

Tot €950 besparen op je rijbewijs?

Met VideoRijles.nl Premium ben jij voorbereid op het praktijkexamen
en haal jij het maximale uit ELKE rijles.