VideoRijles.nl is online. Het doel is om cursisten sneller, beter en goedkoper te laten slagen. Het Videopakket Praktijk bevat alles dat je moet weten om het praktijkexamen te halen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat je het binnen no-time onder de knie hebt.

Naast dit videopakket publiceren we minimaal 2x per week een video op het YouTubekanaal. We willen zoveel mogelijk waarde bieden zodat jij gemakkelijk je rijbewijs haalt.

Gratis e-book ‘Sneller slagen – 9 tips om direct te besparen op het rijbewijs’.

Hou de site en Facebook in de gaten voor nieuws en updates.

De oorsprong van VideoRijles.nl

Ik heb tientallen uren rijles gevolgd om mijn autorijbewijs en motorrijbewijs te halen. Sommige lessen heb ik eigenlijk twee keer gevolgd. Ik was vergeten hoe een manoeuvre moest omdat het te lang geleden was. Of de frustraties als inparkeren wéér niet lukt. Waarschijnlijk kent iedereen dit wel…

Tijdens deze lessen dacht ik steeds: ‘Dit moet makkelijker en minder tijdrovend kunnen!
Vanuit deze frustratie is het idee ontstaan van VideoRijles.nl, een online omgeving waar instructievideo’s worden aangeboden om het halen van het praktijkexamen makkelijker te maken. De 35+ video’s bevatten alle nodige lessen. Door de video’s goed te bestuderen heb je de autobediening, manoeuvres en verkeerssituaties zo onder de knie.

Mijn hoop is dat ik andere mensen de frustraties kan besparen die ik voelde tijdens mijn rijlessen. Daarom heeft VideoRijles.nl de 30 dagen tevredenheidsgarantie. Het werkt heel simpel: werkt het niet, dan betaal je niet.

Het doel van VideoRijles.nl is de slagingskans bij het praktijkexamen te vergroten en ik ben ervan overtuigd dat we dit samen kunnen doen!

Vincent Annema – oprichter VideoRijles.nl

phpnScSucAM